Osvrti korisnika

  • by Iva R
Željela bih ostaviti pozitivnu recenziju za Regul optiku. Vrlo ljubazno osoblje koje mi je primilo naočale za popravak iako niti jedna optika u Zagrebu nije željela (tvrdili da se ne može popraviti). U optici Regul, ne samo da su vrhunski odradili posao, već su mi sredili naočale do neprepoznatljivosti (kao nove), u rekordnom vremenu i vrlo povoljnoj cijeni!!! Preporučujem svima, same pohvale!
  • by Stella R
Velika preporuka za Regul! Uspjeli su mi popraviti (isti dan) naočale za koje sam bila uvjerena da nema spasa, poslala sam ih poštom, a vraćene su odmah sljedeći dan. Znači extra brzi, povoljni i, što je najbitnije, odlično odrađen posao!
  • by Josipa Š
Nakon što mi je rečeno da mojim naočalama nema spasa u Regulu su mi pokazali suprotno. Naočale su poslane poštom i taj isti dan kad su stigle su popravljene i poslane nazad. Pohvala na brzini odgovaranja na email (manje od 24 sata), pohvala na pristupačnosti, na brzini popravka naočalam na profesionalnosti, na pristupačnoj cijeni, na fantastičnoj komunikaciji. Malo je reći da sam prezadovoljna. Veselim se jako naočalama koje trebaju stići. :)
  • by Jurica K
Brza i profesionalna usluga. Jako sam zadovoljan!
  • by Silvija D
Stvarno ste nas razveselili jer ste ih uspjeli popraviti. Hvala Vama i želimo Vam mirne i blagoslovljene Blagdane!
  • by Ana J
Izuzetno sam zadovoljna sa sunčanim naočalama koje ste napravili baš prema mojoj želji i potrebi! Hvala!
  • by Josipa K.
Pozitivna recenzija za REGUL optiku u Zagrebu. Na plaži sam sjela na sunčane naočale. Na glupom mjestu su se potrgale i u koju god bi opiku došla svi su rekli da nema spasa i da ih komotno mogu baciti u smeće. I tako ja malo googlam i naiđem na ovu malu optiku. Javila sam im se preko Whatsappa sa slikom naočala. Odmah su odgovorili da ih mogu donijeti kad god mi paše pa da probaju popraviti. I tako ja odnesem, bez velikih očekivanja. Za nekoliko sati javlja mi se čovijek da su naočale popravljene i to po vrlo pristupačnoj cijeni ( a bila sam spremna dati puno više jer su mi to jedine naočale koje mi stoje, a više se ne proizvode). Svaka preporuka za komunikaciju, cijenu i sam popravak. Ma čista petica, popravili su doslovno nepopravljivo. Također, mislim da im se poštom im mogu slati naočale iz cijele Hrv pa ih onda vrate nazad. Slikice su tu da vidite točno o čem se radilo. Josipa Kovač Ženski recenziRAJ